OM OS

Velkommen til Udviklingsseminarer


Udviklingsseminarer er etableret af Sind Skolerne, Bispensgade 7, Aalborg og er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder temadage, konferencer og kurser til medarbejdere og ledere inden for de pædagogiske, sociale og sundhedsmæssige fagområder.


At vi er en socialøkonomisk virksomhed betyder, at det er kursister og medarbejdere som er ansat på særlige vilkår, som administrerer vores temadage og kurser, laver vores brochure og passer vores hjemmeside m.v.

 

Vi har allieret os med nogle af Danmarks bedste og dygtigste undervisere og vil løbende i samarbejde med dem udbyde og udvikler temadage og kurser. Er du underviser og har du lyst til at samarbejde med os omkring temadage og kurser er du velkommen til at kontakte os.


Udviklingsseminarer er altid interesseret i at høre fra vores brugere, og har du ideer til nye tiltag er du velkommen til at henvende dig.


Jeg håber, at I finder nogle spændende og interessante temadage og kurser i dette katalog, og jeg er selvfølgelig gerne til disposition med yderligere information, hvis I skulle have spørgsmål til indholdet.


Jeg glæder mig til møde Jer.


De bedste hilsener

 

Knud Birk Pedersen
Kursusleder

Lille Skole for Voksne er en del af Sind Skolerne i Aalborg, som udover Lille Skole for Voksne også består af Sind Daghøjskole. Vi arbejder ud fra en fælles vision om, at tilbyde psykisk sårbare mennesker mulighed for:


-        At finde trivsel i hverdagen

-        At kunne udfolde sine evner

-        At blive bedre til at håndtere dagligdagens udfordringer og stress

-        At indgå i meningsfulde fællesskaber med andre

-        At komme tættere på uddannelse og job


Der er hver uge op imod 600 borgere, som benytter Sind Skolerne.

Find Os


Udviklingsseminarer

Bispensgade 7, 9000 Aalborg

Email: udviklingsseminarer@sindskole.dk

Telefon: 98 13 80 66 - 51 24 37 25

Copyright © All Rights Reserved